Skip to content

Meierikvarteret

På prosjekt Meierikvarteret på Stord leverte vi leddport til parkeringsanlegget, samt 48 sportsboder. Dette i samarbeid med Veidekke og SAGA Bygg. Denne teksten er hentet fra prosjektets hjemmeside » eit urbant og høgreist blikkfang som styrkjer identiteten og bypreget til Leirvik. Ein super plass å bu, eit glimrande utgangspunkt for næringsverksemd. Ny aktivitet som gjer byen og regionsenteret endå meir levande»

Haugaland Hestesport Arena

Til Haugaland Hestesport Arena har vi levert 10 leddporter og 1 branndør. Arenaen hadde sin offisielle åpning 18. januar i 2020. Dette prosjektet leverte vi på vegne av Grude Bygg, via vår avdeling på Frakkagjerd utenfor Haugesund.

Oasen Storsenter

Vi hadde gleden av å levere 56 ståldører med brann og innbruddsklassifisering, og 2 rullegitter/6 fastgitter til utbyggingen av Oasen Storsenter i Haugesund. Alt på vegne av Kruse Smith.

Stall Tørresdal

Noen ganger er det ønske om en port med et særpreg, som den vi leverte til Stall Tørresdal. Her er det en isolert leddport, som er foilert. Vi kan også tilby laserprint på portene, det er kun fantasien som setter begrensningene.

Back To Top